Bøger / skønlitteratur til børn / fantastiske fortællinger

Under skoven danser vi


Beskrivelse


Krigen breder sig op igennem Europa og i Danmark frygter man de franske tropper. I en afsidesliggende skov har militæret samlet en lille hemmelig deling, der skal eksperimentere med det farlige blod fra magiske koldblodsvæsner og de særlige evner det giver soldaterne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 30. aug. 2017

Ella har magiske evner. Hun kan læse andre menneskers tanker og bytte sine egne minder ud med deres. Ella er en del af en hemmelig mission, der skal redde Danmark mod fjenden i syd. For fantasylæsere fra 14 år og op.

Krigen breder sig op igennem Europa og i Danmark frygter man Napoleon og de franske tropper. I de danske skove lever koldblodsdyrene; grusomme skabninger med reptilhud og tvedelte tunger. Koldblodsdyrene dræber mennesker og dyr for at suge deres kropsvarme, men en gruppe militærmænd har fundet ud af at dyrenes blod også kan give mennesker magiske evner, hvis ikke de bliver dødeligt syge af det giftige blod. I en øde og afsidesliggende skov, har militæret samlet en lille hemmelig deling, der skal eksperimentere med det farlige blod og de nye evner, for at kunne infiltrere fjenden indefra. For krigen, der kommer vindes ikke med våben på slagmarken. Det bliver en krig om viden og alliancer og her spiller Ella og hendes gruppe en altafgørende rolle.

Letlæst og spændende historisk fantasy om en gruppe unge med særlige evner, der skal lære at klare sig i ødemarken, mens livsfarlige monstre ønsker at dræbe dem. Løgne, hemmeligheder, eksperimenter og ordrer er en del af hverdagen. Heldigvis oplever de unge også kærlighed, venskab og mødet med magiske skabninger, der ændrer deres liv.

Blandingen af Dansk historie og fantasy ses også i serien "Krigeren" om Od fx På den yderste øSmertensbarn eller serien "Den grønne ø" om Gyrith fx SmertensbarnBlandingen af Dansk historie og fantasy ses også i serien "Krigeren" om Od fx På den yderste ø eller serien "Den grønne ø" om Gyrith fx .