Bøger / faglitteratur / opskrifter

Undgå madspild og tryl med dine rester : lev billigere, sundere og få overskud til mere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 13. dec. 2017

Kogebog der fokuserer på at undgå madspild. Henvender sig til alle, der gerne vil have inspiration til at udnytte deres dagligvarer.

I denne kogebog er der sat fokus på at undgå madspil - primært ved at bruge sine rester. Den indeholder opskrifter der er beregnet til én person, fire ugers madplaner samt indkøbslister. Bogen er opdelt i: Godt at vide, tips til at undgå madspild, 4-ugers madplan, ugeplaner, motivation og fastholdelse, brug rub og stub samt lidt om årstidernes frugt og grønt, register og kilder. Bogen er illustreret med fotos af indkøb og færdige retter, og der er QR koder undervejs til indkøbslister - listerne kan også findes på www.sundemadvaner.dk . Der gives forskellige tip til opskrifterne - til variation, indhold m.v. Der bruges almindelige ingredienser, og der gives alternativer undervejs. Forfatteren Yvonne Luff Gottfredsen er bl.a. kostrådgiver og sundhedscoach. Hun arbejder til daglig som sundhedscoach og har altid været optaget af at leve sundt og begrænse madspild.

Inspirerende madspildskogebog der er lige til at gå i gang med. Bogens helt store force er, at den kan bruges af familier i alle størrelser - også i husholdninger på én person.

Der er stadig større fokus på madspild. Af nyere kogebøger kan nævnes: Skræl er ikke skraldMad med omtanke og Mad med omtanke. YLG's madspildsbog har sin force ved at den kan også kan bruges af små familier, samt de forskellige muligheder med indkøbslister og ugeplanerDer er stadig større fokus på madspild. Af nyere kogebøger kan nævnes: Skræl er ikke skrald og . YLG's madspildsbog har sin force ved at den kan også kan bruges af små familier, samt de forskellige muligheder med indkøbslister og ugeplaner.