Bøger / faglitteratur til børn


Beskrivelse


Om undulater, deres adfærd, udseende, levevis og hvordan man passer dem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2016

af

af

Boy Olesen

d. 16. juni 2016

4 gode bøger med oplysninger og farvefotos om 4 af de populæreste kæledyr, kat, hund, kanin og undulat. Bøgerne kan selvlæses af 8-9-årige eller højtlæses for yngre børn.

Bogen "Kanin": Den er i familie med haren, den æder planter og bor i et bur, når den holdes som kæledyr. Bogen handler også om hvad den skal have at spise og hvordan den skal passes. Bogen Hund: Man skal bruge meget tid på sin hund. Der skal trænes og den skal luftes. Når hunden logrer med halen, er det fordi den er glad. Bogen Kat: Der findes store og små katte. Katten går på jagt, den spiser og sover meget. Bogen Undulat: Den lever vildt i Australien. Over dens næb er der vokshud med to små næsebor. Undulaten skal have et bur med pinde, mad og vand. Den skal helst ud at flyve i stuen en gang om dagen. Bøgerne afsluttes med stikordsregister, litteraturhenvisninger og links. Der findes opgaver til bøgerne.

Disse 4 bøger er rigtig gode. Man får mange gode oplysninger. De er lette at læse, og de trykte bogstaver har en god størrelse. De har flotte farvefotos og tegninger. Bøgerne er flotte at se på, og man får lyst til at læse dem.

De kan sammenlignes med KaninPasning af katte og killingerGæt et kæledyrUndulater, Pasning af katte og killinger, Gæt et kæledyr og Undulater, som også fortæller om, hvad der er vigtigt når man får et kæledyrDe kan sammenlignes med Kanin, , Gæt et kæledyr og Undulater, som også fortæller om, hvad der er vigtigt når man får et kæledyrDe kan sammenlignes med Kanin, Pasning af katte og killinger, og Undulater, som også fortæller om, hvad der er vigtigt når man får et kæledyrDe kan sammenlignes med Kanin, Pasning af katte og killinger, Gæt et kæledyr og , som også fortæller om, hvad der er vigtigt når man får et kæledyr.