Musik / dansk pop/rock

Unge øjne


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2015

af

af

Thomas Tiedje

d. 22. maj 2015

Cisilias debutalbum kaldes dancehall, men det er en tilsnigelse. Nok er der dancehall-accent i den 16-årige amarkaners stemme, men vi er langt fra Natascha, Bikstok eller Raske Penge her. Albummet er også produceret af Nik & Jays bagmænd Nexus, så vi er snarere ovre i strømlinet, sommerlig og radiovenlig popmusik som Nabiha. Det skal dog ikke være til hinder for, at "Unge øjne" må være et oplagt soundtrack til den kommende sommer.


Gaffa [online]

d. 16. maj 2015

af

af

Nanna Jenner Jensen

d. 16. maj 2015

"Det er et stærkt hold, som Cisilia har bag sig i form af sangskriver Engelina og Nexus-produceren Jules, der gør, at pladens niveau holdes rigtig højt. Det kører lige ud ad pop-sangbogens hit-skabelon nærmest fra det ene nummer til det andet, og det er svært at få pladens mange catchy omkvæd ud af hovedet igen, når de først sidder der. Man kan dog godt køre lidt træt i mængden af "lalala", "uuuh" og "åhåh", som med meget løs hånd er strøet rundt omkring, ligesom pladen, og Cisilia, klart står skarpest, når hun holder fast i dancehall-poppen og ikke forfalder til klub-musikkens evige repetitioner".


Politiken

d. 4. juni 2015

af

af

Simon Lund

d. 4. juni 2015

"Efter at have raseret hitlisterne med 'Ring den alarm', 'Luftballon' og ikke mindst den syngende lussing til ekskæresten 'Vi to datid nu' holder hun tempoet oppe og tungen i kinden på et helt album. Det er en tur i ungdommens tørretumbler og et cirkelspark til dem, der har glemt, hvordan det var: »For kan du huske dengang du så verden med unge øjne/du så farver og lys du så lyset og smukke drømme«. Det er letbenet, jo tak, men det har heller aldrig være meningen, at det skulle være andet".


Information

d. 10. aug. 2015

af

af

Ralf Christensen

d. 10. aug. 2015

"I maj markerede 16-årige Cisilia med efternavnet Ismailova at danskhall har fået sig en arving til afdøde Natasjas stærkt traditionsbevidste og vokalt knubbede udtryk. Og samtidig udtrykker hun også som sit sandsynlige forbillede kampgejst. Det skete med det fine album Unge Øjne, hvor hendes stemme smælder som velrettede, kærlige lussinger gennem sange, der trækker på dancehall, reggae, hiphop, hip house, soca, EDM".