Bøger / faglitteratur / opskrifter

Unger & udeliv : mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien


Beskrivelse


Inspiration til aktiviteter for børn og deres forældre i naturen. Med forslag til lege, madlavning og ture samt opskrifter, der gør brug af naturens råvarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2012

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 24. feb. 2012

Unger & udeliv : mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien er et overflødighedshorn af opskrifter på mad og aktiviteter i naturen til børn og voksne.

Savner du inspiration til aktiviteter i naturen på alle tider af døgnet og til alle årstider, så vil denne bog være et sandt skatkammer af gode idéer. Dertil er den rigt krydret med mange opskrifter. Det er både opskrifter tilberedt i naturen og opskrifter tilberedt af naturens råvarer. Der er idéer til kreative sysler, til opdagelse af dyr, til overnatning i det fri og hvilke forberedelser, der skal gøres dertil, at flyve med drager og lave foder til vinterramte fugle. Aktiviteterne spænder vidt og vil appellere til såvel mødre som fædre. Desuden vil børn i alle aldre kunne finde fristende aktiviteter. Bogen er rigt illustreret med flotte indbydende billeder af aktiviteterne og glade børn. Der er et godt register bagerst i bogen, samt en linksamling med henvisning til videre viden.

Bogen kan på opskriftssiden bruges på linje med Ildsjæle inviterer - til mad på bål og på den kreative side Kom med ud i naturen : kreative idéer til udeliv hele året.

En lækker og indbydende bog til forældre, der gerne vil inspireres til friske udeaktiviteter, der favner hele familien.