Bøger / faglitteratur / øvelser

Universet er med dig : lær at føle dig tryg og få fuld tillid til livet


Beskrivelse


Spirituel selvhjælpsbog med det mål at få mennesker til at vælge kærligheden og opnå tillid til, at universet er med det enkelte menneske. Indeholder derudover bønner, meditationer, mantraer og øvelser på en trinvis opbygget måde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2017

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 24. juli 2017

Spirituel selvhjælpsbog med det mål at få mennesker til at vælge kærligheden og opnå tillid til, at universet er med det enkelte menneske. For voksne med interesse i spirituel selvudvikling.

Bog skrevet af en af de amerikanske topfigurer inden for spirituel undervisning/foredragsvirksomhed. Bogen har et personligt udgangspunkt, idet forfatteren indleder med sin egen panikangst og efterfølgende alkoholisme. Hun har været ædru i 10 år og lever et meget spirituelt liv, som hun videregiver i bogen. Bogen indeholder bønner, meditationer, mantraer og øvelser på en trinvis opbygget måde. Hvert kapitel afsluttes med en opsamling af, hvad man har lært i det pågældende kapitel. Udover de mange personlige beretninger indeholder bogen et miks af citater fra forskellige spirituelle retninger.

Motiverende og dedikeret bestseller skrevet med hjerteblod og entusiasme. Hvis man vil have det fulde udbytte, skal man være åben over for den spirituelle dimension. En overbevisning om, at universet/noget åndeligt kan være med én, er en nødvendighed. Er læseren til mirakler, engle og tidligere liv er det endnu bedre. Bogen taler direkte til sin læser - lige som et Oprah-show på skrift. De mange praktiske øvelser/meditationer/bønner samt en udpræget "Yes you can"-attitude præger bogen på en opløftende måde.

Bogen referer mange gange til Et kursus i miraklerSig tak og bliv rig. Tankegangene fra denne bog eksemplificeres også i Sig tak og bliv rigBogen referer mange gange til Et kursus i mirakler. Tankegangene fra denne bog eksemplificeres også i .