Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Universet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2013

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 19. juli 2013

Denne fagbog om universet indgår i serien Faktisk! og lever fuldt op til seriens høje standard. Bogen kan lystlæses af videbegærlige børn på 9-10 år eller anvendes til faglige læsekurser samt til emnearbejde i indskolingen.

Universet er et emne, som det er svært at forklare med få ord og i et både børne- og læsevenligt sprog. Troels Gollander har skrevet mange fagbøger af god kvalitet. Denne bog lever op til både Gollanders og forlagsserien Faktisk!'s høje standard. Bogen er sat flot og indbydende op, opfylder kravene til en fagbog, kommer fint rundt om emnet og inspirerer til yderligere fordybelse i sværere udgivelser.

Troels Gollander har også skrevet titlerne Jorden, 2012 og Månen, 2012 i serien Faktisk!, som det vil være oplagt at anvende sammen med denne udgivelse. Ønsker man lidt lettere udgivelser om emnet, kan serien Første fakta anbefales. Og serien De små fagbøger indeholder titler om emnet, som er lidt sværere at læse, men som kommer mere i dybden med emnet.

En god og læsevenlig udgivelse for de yngste læsere om et fagligt kompliceret emne. Bogen inspirerer til yderligere fordybelse i sværere bøger om emnet.