Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Universets Helte - Den Evige Smertes Tinde


Beskrivelse


Science fiction. I konkurrencen om Universets Helte må Aske og Lady bestige Den Evige Smertes Tinde, hvor de skal overvinde farlige modstandere. Aske og Lady bliver presset, men pludselig får hjælp fra uventet side.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 30. apr. 2018

Den 3. bog om Aske og hans hund Lady, der er de eneste fra Jorden der ikke er bortført af rumvæsnerne, og som nu må forsøge at vinde den 378. udgave af Universets Helte for at redde deres forældre fra jernminerne på Xol Myxis. For de 8-12-årige der kan lide spændende, letlæste bøger om rumvæsner.

I dette 3. bind i serien om "Universets Helte" skal Aske og Lady forsøge at indhente deres modstandere og bestige Den Evige Smertes Tinde. Det er slet ikke let, og desuden har Aske det med at blive distraheret - især hvis nogen er i nød. Men det er muligvis ikke altid en dårlig ting.

Det er endnu et fint, kort bind i serien om Aske, der forsøger at redde hele menneskeheden. Sproget er som i de tidligere bind, og det er endnu en gang Claus Rye Schierbeck som har illustreret.

Stilen i bogen ligner lidt Stjerneridderne - stjerneborgen i rummetKimura og Benni Bødkers KimuraStilen i bogen ligner lidt Stjerneridderne - stjerneborgen i rummet og Benni Bødkers .