Bøger / faglitteratur / kogebøger

Uperfekt : sundhed der virker i hverdagen


Beskrivelse


En motiverende slankebog, der indeholder tips og sætter spørgsmålstegn ved for eksempel nogle af de officielle kostråd. Bitz pointe er: gør hellere bare lidt for at leve sundt, end ingenting samt gør det, som du føler virker for dig, uanset hvad andre mener.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 26. sep. 2014

Bogen Uperfekt er til alle os der synes det er svært at leve sundt. Aktiv formidling af bogen er ikke nødvendig, da Bitz' navn nok skal få bogen lånt ud.

Christian Bitz er kendt fra tv. Han er uddannet cand.scient.i human ernæring og forskningschef på Herlev Sygehus samt foredragsholder. Man fristes til at sige, at her er endnu en slankebog, og det er der også, men alligevel er den anderledes. Mange troede måske, at Bitz er perfekt, men her løftes sløret for, at også han kæmper for at tage de, for ham, rigtige valg. Uperfekt er en motiverende slankebog, der indeholder tips og stiller spørgsmålstegn ved for eksempel nogle af de officielle kostråd. Bitz forklarer på forståeligt dansk hvad der er skidt og kanel, men samtidig er budskabet klart: gør hellere bare lidt for at leve sundt, end ingenting samt gør det, som du føler virker for dig, uanset hvad andre mener. Uperfekt er en flot bog, der er virkelig kælet for detaljerne, som fx brug af forskellig slags papir, omslaget lavet i raw cut og de utraditionelle, men flotte billeder af Bitz i alle mulige perfekte og uperfekte situationer. Der er opskrifter på lækker hverdagsslankemad. Et par missere i korrekturlæsningen er min eneste anke mod denne perfekte bog.

Der findes mange slankebøger, også af Bitz, men hvis man kun skulle have én stående er det denne.

Det perfekte bud på en motiverende slankebog. Som læser føler man virkelig, at Bitz tager dig i hånden og guider dig til en sundere livsstil.