Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Urban


Beskrivelse


Opskrifter på 10 strikkede sjaler og tørklæder lavet med forskellige strikketeknikker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 14. sep. 2016

Susie Haumann har gjort det igen. Hun har lavet et skønt hæfte, der præsenterer en række designs af sjaler og tørklæder. Til enhver, som elsker at strikke.

Da Susie Haumann startede som medarbejder i en garnbutik i Århus, begyndte hun at skrive strikkeopskrifter. Det har udviklet sig og hun har siden 2011 skrevet adskillige strikkebøger. Hendes yndlingsfarve er grå, og det ses i strikket. "Urban" er 10 sjaler og tørklæder, som alle er i forskellige former og lavet med forskellige strikketeknikker. 10 forskellige byer har lagt navn til modellerne. Bagerst vises en oversigt over forkortelser.

Susie er sikker i sin stil og design. Hvis du kan lide strik med enkle detaljer, så er denne bog den rigtige til dig. Hver opskrift følges af flotte billeder af det færdige resultat. Et fint strikkehæfte med enkle sjaler og tørklæder, som primært henvender sig til den lidt mere øvede strikker.

Susie Haumann har udgivet en række strikkebøger bl.a. Blue notesGrey daysAround - 8 tørklæder, Grey days og Around - 8 tørklæder, som har samme opbygning og rummer enkle og praktiske opskrifter,som er nemme at gå tilSusie Haumann har udgivet en række strikkebøger bl.a. Blue notes, og Around - 8 tørklæder, som har samme opbygning og rummer enkle og praktiske opskrifter,som er nemme at gå tilSusie Haumann har udgivet en række strikkebøger bl.a. Blue notes, Grey days og , som har samme opbygning og rummer enkle og praktiske opskrifter,som er nemme at gå til.