Bøger / faglitteratur

Uren pædagogik 3


Beskrivelse


Bogen er tredje bog i serien om uren pædagogik, hvor en række forskere og pædagoger drøfter begrebsmæssige, praktiske og videnskabelige problemer ved det eksisterende sprog om pædagogik og uddannelse.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 1. sep. 2017

Denne bog henvender sig til alle med interesse i den pædagogiske verden. Det være sig både pædagoger, lærere samt studerende og undervisere på de pædagogiske uddannelser. Bogen er ikke tænkt som en guide til den pædagogiske verden, snarere som den irriterende klassekammerat, der sidder i hjørnet og sætter spørgsmålstegn ved alt, som man troede var sandt.

Bogen er en antologi skrevet af en række kendte og anerkendte forskere indenfor den pædagogiske verden. I denne udgivelse måler de pulsen på nutidens pædagogiske tilstand og diskuterer og debatterer på denne baggrund vejene frem for den pædagogiske verden.

Det er en både spændende, og for nogle, provokerende udgivelse, som formår at røre godt rundt i gryden af pædagogisk viden. Oplagt læsning blandt de pædagogiske faggrupper og studerende indenfor de pædagogiske fag.

Denne bog fortsætter, hvor dens to forgængere Uren pædagogikUren pædagogik 2 og 2 slap. Det vil derfor være relevant at læse disse to udgivelser sammen med denne udgivelse. De to tidligere udgivelser udspringer af den pædagogiske debat og tilstand på deres udgivelsestidspunkt, men er stadig aktuelle og relevanteDenne bog fortsætter, hvor dens to forgængere Uren pædagogik og slap. Det vil derfor være relevant at læse disse to udgivelser sammen med denne udgivelse. De to tidligere udgivelser udspringer af den pædagogiske debat og tilstand på deres udgivelsestidspunkt, men er stadig aktuelle og relevante.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 21. dec. 2017

af

af

Gunnar Green

d. 21. dec. 2017


Information

d. 25. nov. 2017

af

af

Steen Napper Larsen

d. 25. nov. 2017


Kristeligt dagblad

d. 13. sep. 2017

af

af

Cecilie Højlund Wibe

d. 13. sep. 2017


Dansk pædagogisk tidsskrift

2018, nr. 2

af

af

Niels Rosendal Jensen

2018, nr. 2