Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vaals hær - genkomsten


Beskrivelse


Fantasy. Jack har en uro i kroppen, som han har svært ved at kontrollere, og en hemmelighed han for altid vil holde skjult for sin søster. Wenge forsøger at holde sammen på sin familie, men alt ændrer sig, da selveste kongen forelsker sig i hende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 29. maj 2020

Jack bruger megen af sin tid på at træne sin kampteknik med Skelvogterne og Ovisulvene i Cirklen i skoven. Men en tragedie får andre af hans evner frem i lyset, og hele hans liv bliver forandret på et øjeblik. For dem, der kan lide fantasy. Fra ca. 14 år og opefter.

.

Det er en spændende og velfortalte start på en ny fantasytrilogi, hvor helte skabes ud af almindelige mennesker, som mødes af hårde skæbner og tilsyneladende uoverstigelige forhindringer. Bogen indeholder mange voldsomme scener, som må frarådes til de yngre fantasylæsere.

Serien vil tale til dem, der kunne lide fantasy som Good luck girlsDen tatoverede mand og Den tatoverede mandSerien vil tale til dem, der kunne lide fantasy som Good luck girls og .


litteratursiden.dk

d. 25. juni 2020

af

af

Arne Larsen

d. 25. juni 2020

Første del af fantastisk dansk fantasy-trilogi er en stor frydefuld læseoplevelse for alle fantasy-hungrende hjerter. Eva Egeskjold debuterede som forfatter med 'Næslandet', og denne anmelderroste ser...