Bøger / faglitteratur til børn

Væddeløbsheste


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. aug. 2016

Væddeløbsheste konkurrerer om at være hurtigst til forskellige løb, der virkelig udfordrer hestenes evner. Lær mere om de forskellige typer af hestevæddeløb og om hestene i disse løb i denne letlæste bog for børn mellem 8 og 10 år.

Bogen er en del af den nye serie "Populære heste". Den indeholder 10 opslag af 2 sider, der fortæller om forskellige sider af hestevæddeløb. Opslagene er bygget op over store farvefotos, som suppleres med en kort tekst sat med store typer og med deling af sammensatte ord med en bindestreg. Bogen behandler væddeløbstyperne trav-, galop- og forhindringsløb. Derudover fortælles der om forskellige kendte hesteløb samt om hestene og udstyret til løbene.

Det er en udmærket, letlæst fagbog om væddeløbsheste, som giver et lille indblik i denne sportsverden. Bogen skal nok finde sine læsere. Ikke bare blandt hesteglade børn, men også blandt børn med interesse i hestevæddeløb.

Der findes masser af letlæste bøger om ridning og heste, både skønlitterære og faglitterære, som berører emnet hestevæddeløb. Denne adskiller sig fra de øvrige ved at fokusere på hestevæddeløb. Vil man læse mere om heste og ridning kan en titel som Min store ridebog anbefales.