Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vægtkonsulenternes kvindekur : den ultimative guide - smid de svære kilo! : let, enkelt, effektivt


Beskrivelse


Indeholder 60 opskrifter samt kostregler, 2-ugers kvikstart plan, energiskemaer og guide til vitaminer, mineraler og kosttilskud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 2. mar. 2015

Har man et mål om at tabe sig eller spise sundere, så er der inspiration at hente her. Bogen kan bruges af dem som følger Vægtkonsulenternes program og alle andre.

Opskrifterne er udviklet ud fra Vægtkonsulenternes program og sammensat på en måde, så alle nødvendige mineraler og vitaminer er sikret. Bogen indledes med et kapitel om fakta og gode råd. Dernæst kostplaner og skemaer, som du selv kan udfylde med dine madplaner. Opskrifterne er delt op i morgenmad, mellemmåltider, salater & tilbehør, middage og desserter. Register findes sidst i bogen med afsnit om egne noter. Hver opskrift er til én person og der er tabel over kalorier, protein, kulhydrat, fedt og kostfibre, så det er nemt at sammensætte sin madplan.

Lækker, gennemarbejdet bog, hvor layoutet er virkelig indbydende. Opskrifterne er nemme at gå til og det er enkelt at sammensætte sine egne madplaner. Der er noget for enhver smag og ingredienserne kan man finde i ethvert supermarked.

Vægtkonsulenternes serier har altid været populære og man kan fortsætte med: Spis dig sund - middageLow carb vol. 25:2 detox & vægttab, Low carb vol. 2 eller 5:2 detox & vægttab. Der er mange slankebøger på markedetVægtkonsulenternes serier har altid været populære og man kan fortsætte med: Spis dig sund - middage, eller 5:2 detox & vægttab. Der er mange slankebøger på markedetVægtkonsulenternes serier har altid været populære og man kan fortsætte med: Spis dig sund - middage, Low carb vol. 2 eller . Der er mange slankebøger på markedet.