Bøger / faglitteratur / øvelser

Vægtløs : en universel guide til din krop


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 2. okt. 2018

Bevidstheds-fokuserende og åndelig tilgang til at lære at elske og ære sin krop med henblik på at holde den slank og sund. Henvender sig til alle, der er trætte af slankekure, der lover quick fixes.

Ingen slankekur virker, medmindre du bliver bevidst om dine bevæggrunde for at spise, som du gør - og så kommer det måske helt af sig selv. Så opgaven er at lære at forstå dine mere eller mindre hensigtsmæssige spisevaner og tanker om din egen krop. Indeholder mange meditationer og øvelser - fx skal du skrive et takkebrev til din krop og øve dig i taknemmelighed. Alt dette skal hjælpe dig til at blive mere bevidst om din krops tilstand og appetit, så du bliver bedre til at give din krop det, den har brug for. Hverken mere eller mindre. Til slut er der et 21 dages meditationsprogram. Kristina Trolle er coach og underviser blandt andet i yoga og pilates. Har tidligere udgivet Silikonesjæl.

Kristina Trolle giver dig redskaberne til at arbejde med dig selv og dine spisevaner indefra - og det gør hun i et enkelt og levende sprog.

Sofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til madMadmentorForstå dine spisevanerMad, mening & magiske øjeblikkeSense for hele familienDronningeføde og Madmentor. Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx Forstå dine spisevaner. Lignende bøger er Mad, mening & magiske øjeblikke, Sense for hele familien og DronningefødeSofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til mad og . Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx Forstå dine spisevaner. Lignende bøger er Mad, mening & magiske øjeblikke, Sense for hele familien og DronningefødeSofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til mad og Madmentor. Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx . Lignende bøger er Mad, mening & magiske øjeblikke, Sense for hele familien og DronningefødeSofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til mad og Madmentor. Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx Forstå dine spisevaner. Lignende bøger er , Sense for hele familien og DronningefødeSofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til mad og Madmentor. Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx Forstå dine spisevaner. Lignende bøger er Mad, mening & magiske øjeblikke, og DronningefødeSofia Manning har skrevet et par bøger, der ligner: Mit hemmelige forhold til mad og Madmentor. Julia Buckroyd har skrevet en del om forbindelsen mellem krop og psyke fx Forstå dine spisevaner. Lignende bøger er Mad, mening & magiske øjeblikke, Sense for hele familien og .