Bøger / skønlitteratur / roman

Væk


Beskrivelse


Krimi. Kommissær Jack Caffery bliver tilkaldt til en sag om biltyveri og kidnapning. Sagen er kompliceret og kidnapperen er mere snu end som så. Caffery og hans team har ikke meget tro tilbage på børnenes overlevelse.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2013

af

af

Stine Grabas

d. 4. mar. 2013

Til alle krimilæsere, som trænger til en rigtig god krimi med spænding og indhold, som lever op til den meget dragende forside. Man skal ikke lade sig narre af den kvindelige forfatter, for bogen er langt fra tidens femikrimier, som vi kender fra de skandinaviske forfatterinder.

Mo Hayder har tidligere udgivet Tokyo, samt Ritualer og Hud, som er de to foregående bøger om kriminalkommissæren Jack Caffery. I denne 3. bog bliver Caffery tilkaldt, da en bil med et lille barn siddende i bilen, bliver stjålet. Først antages det at er der tale om en rutinesag, men sandheden går hurtigt op for Caffery, der er tale om kidnapning. Kidnapperen håner politiet og snart er der flere sager, som skal løses. Politidykkeren Flea har sin egen teori om kidnapperen og hun kommer til at kæmpe for livet. Hayder forstår at skrive fantastiske krimier. En rigtig page turner med gode personskildringer og et plot, som overrasker.

I den enorme mængde af nyudgivne krimier vil denne skille sig ud fra mængden og være stærkt anbefalelsesværdig. Fans af John Hart og lignende vil ikke blive skuffede over at kaste sig over Hayders serie med Jack Caffery som hovedperson.

3. selvstændige bog om kommisær Caffery. Spændende, velskrevet page turner, som kan anbefales til alle der vil have noget for pengene.


litteratursiden.dk

d. 4. apr. 2013

af

af

Arne Larsen

d. 4. apr. 2013

Glem alt om maleriske engelske byer, hyggelige mord og regelrette opklarere. Mo Hayders bøger er gennemsyret af tristesse og håbløshed, men de er først og fremmest nervepirrende god underholdning. B...


Berlingske tidende

d. 13. apr. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 13. apr. 2013


Politiken

d. 23. mar. 2013

af

af

Sophie engberg Sonne

d. 23. mar. 2013