Bøger / skønlitteratur / roman

Vær tro mod dig selv


Beskrivelse


Amerikanske Carole Baker vender tilbage til Paris - og et terrorangreb, der giver hende hukommelsestab. Familien kommer til Paris, men den altafgørende hjælp til at genfinde fortiden kommer fra hendes tidligere franske kæreste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2009

af

af

Kirsten Katholm

d. 11. maj 2009

Målgruppen er de mange kvindelige fans af Danielle Steel, som måske bliver lidt skuffet, da denne nye roman ikke er blandt hendes bedste.

Den kendte og meget populære amerikanske skuespiller Carole Baker tager til Paris for at finde inspiration til at skrive en bog om sit liv. Hun har for mange år siden boet i Paris og glæder sig til et gensyn. Men allerede den første dag bliver hun hårdt kvæstet ved et terrorangreb og får hukommelsestab. Hendes amerikanske familie og sekretær ankommer straks til hospitalet for at være hos hende. Hendes franske kæreste, fra dengang hun boede i Paris, hælper hende med at huske hendes liv ved at at få hende til at erindre deres fælles fortid. En dramatisk historie som fortælles i et gentagende og klichéfyldt sprog fyldt med detaljer, som ikke altid relaterer sig til handlingens udvikling.

Forfatteren har mange læsere og bogen slutter sig i stil til hendes øvrige store forfatterskab.

En letlæst kærlighedsroman med et forudsigeligt men også troværdigt handlingsforløb, der dog udvikler sig for langsomt til at blive egenligt spændende og underholdende.