Bøger / faglitteratur til børn

Værd at vide om dinosaurer : de små, de store og de farlige


Beskrivelse


Billedbog. Beskrivelser af 33 forskellige dinosaurer - både små, store og farlige, hvordan de levede, hvordan de udviklede sig, og hvordan de døde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2017

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 4. jan. 2017

Flot billedbog om dinosaurer. Velegnet til højtlæsning fra 6 år og kan selvlæses fra 10 år.

Fagbilledbog med i alt 43 dobbeltopslag hvor 33 forskellige dinosaurer bliver beskrevet enkeltvis. På de første 10 opslag beskrives den udvikling, dinosaurerne gennemgik i den periode, hvor de levede. Den mesozoiske æra og de tre tidsaldre som perioden er opdelt i bliver forklaret, og der vises en opdeling af de forskellige dinosaurer i grupper. Der gives en forklaring på, hvad fossiler er, og hvordan udgravninger kan foregå. Herefter beskrives dinosaurerne med en indledende tekst og faktabokse over længde, vægt og kost. Hver beskrivelse har også en "Vidste du det" med faktuelle oplysninger. Forrest indholdsfortegnelse med emneoverskrifter og sideangivelser.

Mange fine farvestrålende tegninger og sjove faktuelle oplysninger. Fine uddybende beskrivelser til hvert emne og flot indbydende forside.

For nylig udkom Børnenes leksikonDen ultimative dinopædiDinosaur!, som er et virkelig flot leksikon over dinosaurer og andre forhistoriske dyr. Den ultimative dinopædi og Dinosaur! er andre opslagsværker om dinosaurerFor nylig udkom Børnenes leksikon, som er et virkelig flot leksikon over dinosaurer og andre forhistoriske dyr. og Dinosaur! er andre opslagsværker om dinosaurerFor nylig udkom Børnenes leksikon, som er et virkelig flot leksikon over dinosaurer og andre forhistoriske dyr. Den ultimative dinopædi og er andre opslagsværker om dinosaurer.Informationer og udgaver