Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Valdes første store flugt


Beskrivelse


Billedbog. Ingen besøger længere babyen Valdes zoologiske have. Til gengæld vil alle gerne se dyrene i Børges zoo. Men der har dyrene det ikke godt og vil gerne reddes. Mon Valde kan hjælpe dem med at flygte?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2019

af

af

Mette Balle Christensen

d. 2. maj 2019

Ingen besøger længere babyen Valdes zoologiske have. Til gengæld vil alle gerne se dyrene i Børges zoo. Men der har dyrene det ikke godt og vil gerne reddes. Mon Valde kan hjælpe dem med at flygte? Billedbog for 4-6-årige.

I den første bog om Valde kan man læse om, hvordan Valde får en zoologisk have. I starten af denne bog er der mange, der besøger Valdes zoo, men pludselig kommer der ingen mere. Det viser sig, at alle i stedet besøger Børges zoo. Men Børge behandler ikke sin dyr godt, og de vil gerne flygte, og det har de brug for Valdes hjælp til.

En humoristisk billedbog med gode illustrationer, der er sjove at gå på opdagelse i.

Om Valde findes også Valdes første bankrøveriSuper-Charlie. Kan man godt lide bøger med babyer som hovedpersoner kan man fx læse bøgerne om Super-Charlie Super-CharlieOm Valde findes også Valdes første bankrøveri. Kan man godt lide bøger med babyer som hovedpersoner kan man fx læse bøgerne om .Informationer og udgaver