Bøger / faglitteratur

Valget er dit!


Beskrivelse


Ved at kombinere erfaringer fra sit liv som bjergbestiger og ufrivilligt barnløs og den seneste hjerneforskning giver forfatteren sit bud på, hvordan vi kan tage ansvaret for vores eget liv og rejse os igen, selv efter store tilbageslag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2012

af

af

Else Marie Reedtz Cohen

d. 21. mar. 2012

Til lånere, der er interesseret i bøger om selvudvikling, overlevelsesstrategi og ledelsespsykologi.

I 1996 deltog Lene Gammelgaard i en bjergbestigning på Mount Everest. Den fik et katastrofalt forløb, da den blev ramt af en kraftig storm og otte bjergbestigere mistede livet. Lene Gammelgaard måtte efterfølgende bearbejde de psykiske følgevirkninger af katastrofen. I dag er hun erhvervscoach og enlig mor til tre børn, som det var en kamp for hende at få. I bogen kombinerer Lene Gammelgaard erfaringerne fra sit eget dramatiske liv som bjergbestiger og ufrivilligt barnløs med den seneste hjerneforskning og giver sit bud på, hvordan vi kan tage ansvaret for vores eget liv og rejse os igen, selv efter store tilbageslag. Det er en meget personlig bog af en forfatter med en formidabel viljestyrke. Lene Gammelgaards budskab er, at vi kan hvad vi vil, og vi skal ikke give op. Der er altid en chance til for den, der vil arbejde med det, men ydmyghed over for opgaven er vigtig. For stor selvsikkerhed kan føre til ulykker. I ledelse er det vigtigt med en leder, der kan lede og kender sin begrænsning.

Mange bøger om selvudvikling og ledelsespsykologi, fx Viljen til sejr, 2006 og Viljen til sejr 2, 2011 begge skrevet af Arne Nielsson samt Gør en forskel hvad vil du bidrage med, 2010 af Ulrik Wilbek.

God bog om selvudvikling og motivationspsykologi. Den er meget personligt skrevet og absolut interessant og tankevækkende.


Kristeligt dagblad

d. 31. mar. 2012

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 31. mar. 2012