Bøger / skønlitteratur / dark fantasy

Vampyrens pagt


Beskrivelse


Den unge, magtfulde vølve Emilie kæmper for at acceptere sin følelse af utilstrækkelighed. Kun sådan kan hun lukke varulven Jonas ind i sit hjerte og vinde krigen mod vampyrerne.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. sep. 2018

Den unge, magtfulde vølve Emilie kæmper for at acceptere sin følelse af utilstrækkelighed. Kun sådan kan hun lukke varulven Jonas ind i sit hjerte og vinde krigen mod vampyrerne. 3. del af "Ulfhedin-sagaen", som er sexet dark og urban fantasy blandet med nordisk mytologi. For unge og voksne.

Kan Emilie holde sig væk fra den dragende vampyr Sebastian og lappe det skrantende forhold til varulven Jonas? - Og så lige undervejs redde verden og få sig en uddannelse? Emilie og Jonas har svært ved at stole på hinanden igen, men de må ruste både vølvesamfundet og varulveflokken til krigen mod den mørke vampyr, der truer med at tippe balancen mellem det gode og det onde. Emilie får hjælp af sin trofaste følgesvend Tjalfe. Men selv en jætte får sine ordrer ovenfra.

Den dragende forside sætter stemningen, mens vampyren Sebastian nyder masser af vild sex og ikke mindst blod fra mere eller mindre frivillige kvinder. Emilies søgen mod nye erkendelser giver hende mulighed for ny fortrolighed og hed sex med varulven Jonas. Det er hot og det fungerer til perfektion, samtidigt med at Mette Sejrbo skarpt mestrer samtænkningen af den nordiske mytologi med det verdensomspændende vampyrsamfund.

Fans vil også kaste sig over Kim Harrisons The hollows. [Bind] 1, som har en handlekraftig ung heks som hovedpersonThe hollows. Bind 1 : Heksejagt.


litteratursiden.dk

d. 26. sep. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 26. sep. 2018

Tredje del af Ulfhedin-sagaen forener på glimrende vis den spegede historie. Fantasy, action og sex i højeste potens. Sagaen var planlagt til at skulle blive en trilogi, men selvom serien kulminerer ...