Bøger / faglitteratur / opskrifter

Varme hænder : hæklede luffer og pulsvarmere


Beskrivelse


11 opskrifter på hæklede luffer og pulsvarmere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 9. nov. 2016

Erfarne hæklere med kolde hænder vil finde inspiration i disse 11 opskrifter, og vil også kunne lære nye teknikker.

11 opskrifter navngivet efter de kolde måneder, og hæklet med forskellige teknikker, fx skyggehækling og nordisk flerfarvehækling. Hver opskrift er angivet med tydelige fotos, og ekstra vejledninger hvor det er relevant. Sidst i hæftet findes hækleskole i trin-for-trin fotos til de mere avancerede teknikker, fx opslag i stang- og fastmasker, reliefstangmasker og farveskift i nordisk flerfarvehækling. Formatet er i A5-størrelse uden ryg, der kan ligge opslået.I forordet henviser Sidsel Sangild til sin blog Paakrogen for eventuelle rettelser.

Inspirerende lille hæfte med farverige designs man har lyst til at lave. Opskrifterne er forklaret enkelt og tydeligt, med relevante tips og bemærkninger. En god detalje er angivelserne af vægt og løbelængde, der gør det muligt at finde alternativt garn end det foreslåede.

Af bøger med udelukkende vanter eller pulsvarmere, kan jeg kun finde Votter og vanterLuffer og pufferHæklerier i det grønneHovedstads, som er på norsk. Der indgår enkelte opskrifter i fx Luffer og puffer, Hæklerier i det grønne og Sangilds HovedstadsAf bøger med udelukkende vanter eller pulsvarmere, kan jeg kun finde Votter og vanter, som er på norsk. Der indgår enkelte opskrifter i fx , Hæklerier i det grønne og Sangilds HovedstadsAf bøger med udelukkende vanter eller pulsvarmere, kan jeg kun finde Votter og vanter, som er på norsk. Der indgår enkelte opskrifter i fx Luffer og puffer, og Sangilds HovedstadsAf bøger med udelukkende vanter eller pulsvarmere, kan jeg kun finde Votter og vanter, som er på norsk. Der indgår enkelte opskrifter i fx Luffer og puffer, Hæklerier i det grønne og Sangilds .