Bøger / faglitteratur til børn

Varme kilder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 13. maj 2019

Vidste du, at der i USA findes en gejser, der kan skyde vand og damp 100 meter op i luften? Eller at vandet i Islands varme kilder er mellem 27 og 29 grader varmt? I denne bog får du en masse at vide om varme kilder. For 7-9-årige.

Bogen er bygget op som en fagbog med indholdsfortegnelse, 6 kapitler, læs mere samt stikordsliste. Hvert kapitel fylder et dobbelt opslag og har helsidesfoto. Der er overskrift, tekstboks med stor skrifttype og faktaboks. I bogen kan du bl.a. læse om varme kilder på Island, og hvad de bruges til. Der er også et kapitel om gejsere og et om varme kilder under vand. Til slut kan du læse om japanske aber, der bader i en varm kilde. Der findes gratis elevopgaver på www.turbine-undervisning.dk. Bogen er en del af serien "Min første bog" fra forlaget Turbine.

En fin og hurtigt læst fagbog for begynderlæseren. Bogen er indbydende og i lækker kvalitet og bygget op i samme stil som seriens øvrige bøger. Den har lettal 15.

I serien "De små fagbøger" til de 9-12-årige kan man også læse om varme kilder i IslandVoldsomme vulkaner. Til samme aldersgruppe finder man et afsnit om varme kilder og gejsere i Voldsomme vulkaner fra serien "Vores utrolige planet"I serien "De små fagbøger" til de 9-12-årige kan man også læse om varme kilder i Island. Til samme aldersgruppe finder man et afsnit om varme kilder og gejsere i fra serien "Vores utrolige planet".