Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Varulvejæger


Beskrivelse


Du er hovedpersonen i denne gyser. I Canada skal du opklare mysteriet om 12 skovarbejderes mystiske død. Der er varulve på færde. Kan du fange dem? Du skal efter hvert kapitel træffe et valg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. mar. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 13. mar. 2017

Du er Jægeren, der ikke er bange for vampyrer og varulve, og nu skal du på en ny mission i Canada. For at klare den, skal du træffe de rigtige valg. Spænding for alle 11-13-årige der kan lide "du er hovedpersonen"-bøger.

3. bog i serien "iHorror". Denne gang er du blevet kaldt til Canada for at opklare mysteriet om 12 skovarbejderes mystiske død. Du er ikke i tvivl om, at der er varulve på færde og starter jagten. Du skal være på vagt og det er vigtigt at træffe de rigtige valg. Der er mange valgmuligheder, men kun én vej til målet. Paul Davidson har illustreret historien med sorthvide tegninger. Bogen slutter med lidt om forfatterne, om varulve og om tegningerne.

Sproget er direkte og i 2. person. Bogen er fyldt med action og nem at finde rundt i. Træffer du ikke de rigtige valg, har du mulighed for at prøve igen. Flot omslag med en varulv på forsiden og en god bagsidetekst, og fine illustrationer med tegninger, der understøtter stemningen.

Forfatterne har også lavet de spændende serier "Helt" med fantasy og science fictionbøger som DrageLuftangrebTerrorTigerens hule og Luftangreb eller serien "Krimistyrken - du opklarer sagen", med krimititler som Terror og Tigerens hule. Begge serier er for 9-12-årigeForfatterne har også lavet de spændende serier "Helt" med fantasy og science fictionbøger som Drage og eller serien "Krimistyrken - du opklarer sagen", med krimititler som Terror og Tigerens hule. Begge serier er for 9-12-årigeForfatterne har også lavet de spændende serier "Helt" med fantasy og science fictionbøger som Drage og Luftangreb eller serien "Krimistyrken - du opklarer sagen", med krimititler som og Tigerens hule. Begge serier er for 9-12-årigeForfatterne har også lavet de spændende serier "Helt" med fantasy og science fictionbøger som Drage og Luftangreb eller serien "Krimistyrken - du opklarer sagen", med krimititler som Terror og . Begge serier er for 9-12-årige.