Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Varulven raser - pas på!


Beskrivelse


Da skolelæreren Bjarne bliver bidt af en lille hund, sker der mærkelige ting med ham. Hans hår vokser, han bliver vild med rødt kød - og han får lyst til at ødelægge.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2016

af

af

Jesper Holtoug

d. 17. feb. 2016

Først var Bjarne skolelærer, og børnene var ikke særlig søde ved ham. En dag blev Bjarne bidt af en lille, fremmed hund - og Bjarne forandrede sig. Og så var Bjarne ikke sød ved børnene længere....slet ikke spor sød ! Gyser for de 6-9-årige.

Bogen er en del af serien: "De små stribede", den sværeste slags, nemlig dem med tigeren, og den har et lix-tal på 13. Bogen er i stift bind og fuld af billeder. Forfatteren kendes for mange andre bøger, for eksempel Den sultne zombie.

En fin gyser med en ret usædvanlig historie og de vildeste vampyr-billeder til dato. Tegningerne gør læsningen lettere og sætter i den grad stemningen. Historien i sig selv er skrap nok, men Claus Rye Schierbecks tegninger er seriøst slemme i beskrivelserne af, hvor galt det kan gå for en stakkels skolelærer. Ingen happy ending her - overhovedet ikke.

Bøger om varulve har længe været populære - også for de yngste læsere. For samme alder findes mange andre, sjove og gyselige varulve-bøger. For eksempel Daniel Zimakoffs: Tror du på varulve?Varulve hylerVarulvedrengenVarulven, Jørn Jensens: Varulve hyler, Ulf Starks: Varulvedrengen og Irma Lauridsens: Varulven. Disse er nogenlunde lige lette at læse, men bogen her har helt klart de vildeste og farligste billederBøger om varulve har længe været populære - også for de yngste læsere. For samme alder findes mange andre, sjove og gyselige varulve-bøger. For eksempel Daniel Zimakoffs: Tror du på varulve?, Jørn Jensens: , Ulf Starks: Varulvedrengen og Irma Lauridsens: Varulven. Disse er nogenlunde lige lette at læse, men bogen her har helt klart de vildeste og farligste billederBøger om varulve har længe været populære - også for de yngste læsere. For samme alder findes mange andre, sjove og gyselige varulve-bøger. For eksempel Daniel Zimakoffs: Tror du på varulve?, Jørn Jensens: Varulve hyler, Ulf Starks: og Irma Lauridsens: Varulven. Disse er nogenlunde lige lette at læse, men bogen her har helt klart de vildeste og farligste billederBøger om varulve har længe været populære - også for de yngste læsere. For samme alder findes mange andre, sjove og gyselige varulve-bøger. For eksempel Daniel Zimakoffs: Tror du på varulve?, Jørn Jensens: Varulve hyler, Ulf Starks: Varulvedrengen og Irma Lauridsens: . Disse er nogenlunde lige lette at læse, men bogen her har helt klart de vildeste og farligste billeder.