Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vedra & Krimon : Avantias tvillingemonstre


Beskrivelse


Den onde troldmand Malvel vil have fat i de to nyfødte tvillingemonstre Vedra og Krimon. Tom og Elennas opgave er at forhindre dette. Det er er ved at gå galt, da Malvels hjælper Seth snyder Tom og tager tvillingen Vedra til fange.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2015

af

af

Karsten Boll

d. 26. juni 2015

I en ny serie "Monsterjagten - let at læse" ses her første bind om to nyfødte tvillingemonstre, som skal beskyttes mod den onde troldmand Malvel. Det bliver Toms og Elennas opgave. For 8-9-årige fantasy-fans.

Den onde troldmand Malvel og hans hjælper Seth er ude på at få magt over de nyfødte tvillingemonstre Vedra og Krimon. Tom og Elennas opgave er at forhindre, at det sker. Det lykkes Seth at snyde Tom og Elenna, og derved få den ene drage med sig. Vil det lykkes Tom og Elenna at befri den fangne drage og genforene den med sin tvilling. Tekst er sat med stor typografi og har lix 19. Hvert opslag har en til to farvelagte tegninger.

Bogen er en god indgang til læsning af fantasygenren, da den ikke er for tyk og forholdsvis let at læse. Tegningerne passer fint med indholdet på siderne og er med til at understøtte læsningen sammen med den store typografi.

Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes byDragens vej eller serien "Kimura" med Dragens vej er andre eksempler på gode fantasyserier for de 8-9-årigeBenny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med er andre eksempler på gode fantasyserier for de 8-9-årige.