Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vegansk grundkøkken : 140+ opskrifter, tips til food prep, madplaner efter hver sæson


Beskrivelse


Vegansk grundbog for alle, der ønsker enten inspiration til at bringe mere grønt ind i køkkenet eller helt at gå over til plantebaseret kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2020

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 5. mar. 2020

Vegansk grundbog for alle, der er nysgerrige og ønsker enten at bringe mere grønt ind i køkkenet eller helt at gå over til plantebaseret kost.

Indeholder over 140 opskrifter, fordelt på hele dagen og giver med en årstidsbestemt opdeling, mulighed for at lave en madplan og forberede mad til alle ugens måltider. Her er opskrifter på grød, granola, bagels, forårsruller, mexikansk inspireret mad, falafler, pizza, gryderetter og supper, samt ideer til vegansk julemad. Forrest i bogen er et afsnit, der handler om at være veganer, hvad det betyder og hvordan man kan sikre sig at få alle de vitaminer og mineraler, man behøver.

Bogen har et lækkert layout med flotte farvefotos af de mange opskrifter. Man får lyst til at give sig i kast med opskrifterne, der er godt beskrevet og lige til at gå til. Det er dejligt, at den er delt op efter årstidernes grøntsager, så man nemt kan holde sig til sæsonens råvarer, som mange veganere ønsker. Bogen er skrevet i et sagligt og positivt sprog, med fokus på de muligheder, man selv har for at lave maden fra bunden, men også med en erkendelse af, at det kan være svært at nå.

Der findes mange gode kogebøger med inspiration til vegansk madlavning fx Vegansk for begyndereGrønne spirer, der er målrette nye veganere, samt Grønne spirer, som er til børnefamilierneDer findes mange gode kogebøger med inspiration til vegansk madlavning fx Vegansk for begyndere, der er målrette nye veganere, samt , som er til børnefamilierne.