Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Vegansk til højtider og fest


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 4. okt. 2017

Lækker veganermad til højtider året rundt, for veganere og dem der skal have veganere som gæster.

Kogebogen indeholder gode opskrifter til festlige lejligheder året rundt. Der er rødbedetartar til Valentins dag, quiche til påske og æbleskiver og risalamande til jul. En blanding af opskrifter på velkendte retter med et vegansk twist og nye ideer til årets højtider. Der er inspiration til: Valentinsdag, fastelavn, påske, sommer, halloween, jul, nytår, vennemiddag og fødselsdag. Opskrifterne er ledsaget af farvefotos.

Fin veganerkogebog der til forskel fra mange andre har fokus på mad til højtider bl.a. en opskrift på tofurkey til julemiddagen. Bogen er bedst hvis man er velbevandret i det veganske spisekammer, da mange opskrifter kræver ingredienser der ikke kan købes alle steder.

Der er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelserSpis mad uden kød!. Bogen Spis mad uden kød! er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejlighederDer er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelser. Bogen er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejligheder.