Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Vegansk velvære


Beskrivelse


110 Opskrifter på veganske retter, der kan laves med almindelige dagligvarer, og gode råd til den der vil leve som veganer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 8. apr. 2016

Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for en grønnere og sundere hverdag - især veganere.

Denne veganske kogebog indeholder noget om basisvarer, køkkenmaskiner-og redskaber og vegansk ernæring. Opskriftsmæssigt kan man finde: hovedretter, supper, frikadeller og tilbehør, pålæg, dressing og sovs, kager og desserter, muffins og cupcakes samt smoothier, bagværk og babymad. Der er også et kapitel om veganske børn samt et alfabetisk register. Opskrifterne er for alle, nemme at gå til og kræver ingen specielle ingredienser. Der tages udgangspunkt i de råvarer, der kan købes i almindelige supermarkeder. Forfatteren er madblogger, jurastuderende og mor til tre. Opskrifterne kan let bruges i en travl hverdag. Der er både nye og kendte retter som tarteletter, lasagne og levepostej - alt sammen på vegetarisk vis.

Det er en gedigen, vegansk kogebog i god kvalitet - både indholdsmæssigt samt fysiske layout og indbinding. Den illustreres med flotte farvefotos, der indbyder læseren til straks at gå igang med opskrifterne. Også selv om man ikke er veganer.

Der er netop udkommet GrønskollingGrønt, som er meget sammenlignelig, samt Grønt. Der findes en del nyere vegetar- og grøntsagskogebøger, da det er meget oppe i tiden er være bevidst om, hvad vi spiserDer er netop udkommet Grønskolling, som er meget sammenlignelig, samt . Der findes en del nyere vegetar- og grøntsagskogebøger, da det er meget oppe i tiden er være bevidst om, hvad vi spiser.