Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Veganske retter - superfoods 24/7 : mere end 100 nemme og inspirerende opskrifter med næringsrige superfoods til hvert måltid, hver dag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 25. maj 2018

Her er mere en 100 nemme og inspirerende veganske opskrifter til alle ugens måltider. Til alle der gerne vil have ny inspiration til plantebaseret mad.

Bogens første ca. 20 sider er fakta og information omkring ingredienser som frø, nødder, bælgfrugter, krydderier m.v. Her findes også teknikker og 24/7 madplaner. Resten af bogen består af opskrifter på smoothies og morgenmad, salater og supper, tilbehør og små måltider, hovedretter samt kager og desserter. Opskrifterne indeholder en ingrediensliste, en opskriftsvejledning, tidsangivelse samt en kalorietabel - og fotos af det færdige resultat. De fleste ingredienser vil være velkendte; især hvis man er vant til at lave veganske opskrifter i forvejen, men der er også mindre kendte ingredienser imellem. Bagest i bogen findes et alfabetisk indeks, et ingrediensindeks samt en lille inkøbsguide. Den canadiske forfatter er madblogger: http://www.cupcakesandkale.ca/ - og har et vegansk bageri og restaurant.

Indbydende og inspirerende veganerkogebog med forholdsvis lettilgængelige opskrifter og brugbare informationer om de mere specielle ingredienser.

Veganske opskrifter er oppe i tiden, og der kommer derfor hele tiden ny inspiration på området, fx Et simpelt grønt livMeget mere grønt - River CottageGrønt 24-7 og Meget mere grønt - River Cottage. Forfatteren har tidligere udgivet: Grønt 24-7Veganske opskrifter er oppe i tiden, og der kommer derfor hele tiden ny inspiration på området, fx Et simpelt grønt liv og . Forfatteren har tidligere udgivet: Grønt 24-7Veganske opskrifter er oppe i tiden, og der kommer derfor hele tiden ny inspiration på området, fx Et simpelt grønt liv og Meget mere grønt - River Cottage. Forfatteren har tidligere udgivet: .