Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Vegetar : 140 grønne hverdagsopskrifter


Beskrivelse


Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer, der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 23. aug. 2016

Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer.

Bogen har vegetariske opskrifter på alle hverdagslivets forskellige retter, som morgenmad, salater, supper, gryderetter, snacks, kager og desserter samt et afsnit med opskrifter på mad til forrådskammeret som for eksempel ketchup, syltetøj, müesli og fermenterede grøntsager. Hver opskrift er ledsaget af billede og en angivelse af hvorvidt opskriften er vegansk. Der gennemgås også hjælp til brug af bogen og forklaring til de mere specielle basisvarer. Forfatteren har udgivet mange kogebøger, både alene og med andre forfattere, og er desuden madskribent og -fotograf, optræder i tv og har madbloggen "The Food Club".

Det er en lækker kogebog med inspirerende brug af mange forskellige krydderier og råvarer. Der er også en god variation af retter og noget at finde for dem som gerne vil spise mad uden kød. Ikke alle ingredienser kan købes i supermarkeder, så man må også i helsekost- og specialbutikker. Billederne er flotte og giver gode indtryk af retterne.

Forfatteren har blandt andet udgivet Mit grønne køkkenSalater fra The Food ClubMy new roots og Salater fra The Food Club i samme genre. Derudover har bogen mange fællestræk med My new rootsForfatteren har blandt andet udgivet Mit grønne køkken og i samme genre. Derudover har bogen mange fællestræk med My new rootsForfatteren har blandt andet udgivet Mit grønne køkken og Salater fra The Food Club i samme genre. Derudover har bogen mange fællestræk med .