Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Vegetarisk curry : indisk & bengalsk mad fra bunden


Beskrivelse


Flere end 60 opskrifter på vegetariske retter fra Indien og Bangladesh - bl.a. klassikere som korma, tikka og dal samt om de teknikker og tips der viser hvordan man kan lave egne krydderiblandninger, karrypasta, chutneys, raita og paneer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2019

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 3. maj 2019

Vegetarisk kogebog med Indisk og Bengalsk mad fra bunden, til den eksperimenterende og tålmodige kok, der elsker at kaste sig ud i nye lækre madretter.

Den bengalsk/svenske restaurantejer og kok formidler både de indiske madtraditioner, som hele familien deltager i, samt opskrifter på traditionelle brød, saucer og mange velkendte indiske og bengalske retter i vegetariske varianter. Her er opskrifter på forskellige former for daal, kofta og curry samt mange andre traditionsrige retter. Bogen indeholder opskrifter fra forskellige dele af Indiens mangeartede madkulturer og har farvefotos.

Inspirerende kogebog med lækre stemningsskabende farvefotos af retterne, der får tænderne til at løbe i vand. Bogen kræver en stor mængde basis fødevarer, en del af dem lidt specielle, så man skal være forberedt før man går i gang.

Der finde flere gode indiske kogebøger, der dog ikke er rent vegetariske, se fx Vores indiske køkkenFra Indien eller Fra Indien. Der er ofte også indiske retter i mange andre vegetarkogebøgerDer finde flere gode indiske kogebøger, der dog ikke er rent vegetariske, se fx Vores indiske køkken eller . Der er ofte også indiske retter i mange andre vegetarkogebøger.