Bøger / skønlitteratur / roman

Vejen til dit hjerte


Beskrivelse


Heather, der netop har afsluttet college, møder sit livs kærlighed, Jack, under en rundrejse i Europa. Heather har lagt planer for resten af sit liv, Jacks planer er faldet fra hinanden. Kan så store modsætninger mødes uden at det kommer til at gøre ondt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 22. mar. 2018

Sød og rørende roman om amerikanske Heather, som møder sit livs kærlighed under en rundrejse i Europa. Heather har lagt planer for resten af sit liv, Jacks planer er faldet fra hinanden. Kan så store modsætninger mødes uden at det kommer til at gøre ondt? Romantisk new adult med et sørgeligt tvist for især unge kvinder.

Heather er færdig med college og hendes fremtid kører på skinner. Hun har fået et fantastisk job som finansrådgiver og skal flytte til New York efter sommerferien. Men inden da drager hun sammen med veninderne Constance og Amy på en nøje planlagt rundtur igennem Europa. I toget mellem Paris og Amsterdam møder hun den kæphøje, men lækre, Jack. Han har sagt sit job som journalist op og bruger sin bedstefars gamle dagbog som guide på rejsen hid og did mellem de europæiske byer. Selvom Heather og Jack er så forskellige, som nogen kan være, falder de for hinanden med et brag.

Romantisk underholdning, som vil kunne smelte ethvert hjerte. Den sørgelige undertone, som først forløses til allersidst tilføjer bogen dybde ligesom beskrivelserne af de europæiske byer får os med helt ind bag turistattraktionerne. En rigtig skøn fortælling om at være ung og skulle forholde sig til det ansvar, som voksenlivet indebærer.

Dette er den lidt mere voksne udgave af Gayle Formans Bare et år.