Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vejen til et godt vægttab : livet er for kort til slankekure


Beskrivelse


Slankevejledning og slankeopskrifter til en kur på 8 uger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. dec. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 15. dec. 2015

Bog om omlægning af livsstil for at opnå vægttab. For dem der ønsker at tabe sig og leve sundere.

Bogen starter med et forord, hvor forfatteren forklarer at der her ikke er tale om en sur slankekur, men en omlægning i livsstilen. Derefter følger afsnittet "Vejen til en Ny Livsstil", hvor man bliver bedt om at sætte sig et mål og det bliver beskrevet hvad man skal huske på når det hele føles surt. Herefter beskrives principperne i konceptet, hvor man først præsenteres for en kontrakt man skal underskrive med selv, om hvor stort et vægttab man vil opnå. I dette afsnit beskrives også en kostplan for 8 uger, med forskellige forslag. Dernæst følger et længere afsnit med opskrifter beregnet til 8 uger. Der sluttes af med nogle bageopskrifter. Billeder til en del af opskrifterne.

En fin bog, der på en overskuelig måde forklarer hvordan man omlægger sin livsstil. Konceptet er nemt at følge og man bliver holdt i hånden i starten med hjælp fra kostplanen. Opskrifterne er nemme og letforståelige og det er almindelig mad. Ikke alle opskrifter er der billeder af, hvilket savnes indimellem. En del af billederne er uskarpe og præsenteres ikke så flot.

Bogen er en revideret udgave af Vejen til din nye livsstilLivet er for kort til slankekure, 2003. Af samme forfatter findes Livet er for kort til slankekure, der bygger på samme principperBogen er en revideret udgave af Vejen til din nye livsstil, 2003. Af samme forfatter findes , der bygger på samme principper.