Bøger / faglitteratur

Vejen til hestens hjerte - og dit eget : en bog om kraft, ligeværdighed og personligt lederskab


Beskrivelse


Om at kommunikere kærligt og ligeværdigt med sin hest og derigennem udvikle sit eget personlige lederskab og evnen til at samarbejde. Med øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 9. maj 2017

Ligeværdighed og personligt lederskab er nøgleord i denne inspirerende hestebog for alle hestevenner, hvor et budskab er det simple og svære, at du skal finde din egen indre ro, dit hjerte, for at kunne være noget for andre, heste som mennesker.

"Hesten er vores spejl, og tør vi se derind, møder vi os selv med alt, hvad der er af ridser og skrammer. Vi møder alt det, vi ikke kan lide, og alt det vi elsker. Bogen her er fortællingen om vejene til hestens hjerte - og dit eget!" Sådan skriver forfatterduoen i deres bog i 3 dele. Første kapitel har overskriften "Mariannes rejse" og følger den tidligere top-håndboldspiller på hendes rejse i hestenes verden. Anden del har overskrifter som "Hesten er vores spejl", "Det er hesten, der hvisker", "At tænke som en flok" og "Med hesten som guide". Her finder du også de forskellige faser i kommunikation med heste. Fra hesten læser vores intention, mærker vores energi, læser vores kropssprog, og reagerer på berøring. Der er også et kapitel om "Flokkens balance". Tredje del handler om, at være en troværdig leder for hesten. Mathilde Denning og Marianne Florman arbejder begge med hestekommunikation, se http://trueleadacademy.dk/.

Fornøjede vrinsk fra denne anmelder til en sympatisk, velskrevet bog om samvær og partnerskab med heste på en kærlig, ligeværdig og spirituel måde.

Andre gode hestebøger er klassikeren Fra mine hænder til dineDe kloge dyr eller den spirituelle De kloge dyrAndre gode hestebøger er klassikeren Fra mine hænder til dine eller den spirituelle .