Bøger / faglitteratur

Vejen ud af stress : stress energy control metoden


Beskrivelse


Om hvordan stress påvirker nervesystemet og fordøjelsen. Gennem eksempler og øvelser fås indblik i egen stresstilstand. De tiltag, der skal til, for at behandle stress og forbygge tilbagefald beskrives.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2010

af

af

Katja Larsen

d. 19. maj 2010

En bog til alle der ønsker information om stress og behandlingen heraf.

Benedikte Hertel er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og psykoterapeut og har desuden selv oplevet at have stress to gange. I Vejen ud af stress gives en let forståelig beskrivelse af, hvordan nervesystemet og fordøjelsen påvirkes ved stress. Benedikte Hertel har selv udviklet behandlingsmetoden, stress energy control, som hun beskriver i bogen. Der er desuden afsnit med råd til pårørende og arbejdspladsen. Bogens øvelser og gode råd er fremhævet i kolonner, hvilket virker rigtigt godt.

Denne bog byder på en ny behandlingsmetode udviklet af Benedikte Hertel, stress energy control-metoden, og blandt andet derfor har den sin berettigelse blandt de efterhånden mange bøger om stress.

Vejen ud af stress er en udmærket bog om stress, og hvad du selv kan gøre for at få det bedre. Der præsenteres en ny behandlingsmetode kaldet stress energy control-metoden, som forfatteren, Benedikte Hertel, selv har udviklet.


Arbejdsmiljø

Årg. 26 nr. 11 (2010)

af

af

Tina Løvbom Petersen, Niels Erik Karkov, Rasmus Wind, Jesper Melgaard

Årg. 26 nr. 11 (2010)