Bøger / skønlitteratur / roman

Velkommen hjem : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Journalist Magdalena Hansson tager modvilligt til genforeningsfest med sin gamle klasse. I forbindelse med festen bliver to af deltagerne dræbt, og sammen med politiet får Magdalena sin sag for.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 16. jan. 2018

Svensk krimi om en klasse, der efter mange år mødes til genforeningsfest. Ikke alle overlever festlighederne, og læsere af realistiske hverdagskrimier vil føle sig underholdt gennem opklaringen. Det er femte selvstændige bind i serien om journalisten Magdalena Hansson.

Journalist Magdalena Hansson tager modvilligt til gensynsfest med sin gamle klasse i Hagfors. Hurtigt falder alle tilbage i de gamle roller, og nogen har tilsyneladende et regnskab at gøre op, for i forbindelse med festen bliver to af deltagerne dræbt. Desuden modtager Magdalena truende mails, og hun og politiparret Christer Berglund og Petra Wilander får deres sag for med at lede efter motiv og gerningsmand eller -mænd.

Mellemklassekrimi, som ligger i forlængelse af Ninni Schulmans tidligere. Uden at være nyskabende kan hun sit håndværk og leverer igen en realistisk krimi fra et genkendeligt lille samfund, hvor opklaringsarbejde og privatliv går hånd i hånd.

Kan læses på linje med de fire tidligere bind i serien, og det vil også være oplagt at sammenligne med svenske krimiforfattere som fx Mari Jungstedt og Camilla Läckberg.