Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Velsmagende vegansk & vegetarisk fra Vanløse Blues


Beskrivelse


Kogebog med veganske og vegetariske opskrifter. Med opskrifter på morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, gæstemad, dessert og basics (brød, mælkeprodukter, hummus og kikærtemel).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 19. sep. 2016

Velsmagende veganske og vegetariske opskrifter til vegetaren eller den, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af madlavningen på de kødløse dage.

Denne vegetariske kogebog indledes med korte afsnit om protein, bønner og velsmag. Derefter følger kapitler med morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, gæstemad, dessert og basics. Hovedparten af bogens opskrifter er veganske, hvilket er markeret med et V. Alle bogens retter er desuden glutenfrie. En del af opskrifterne kobles sammen indbyrdes via henvisninger. Hver enkelt opskrift indeholder liste over ingredienser, vejledning samt illustration i form af fotos. Bogen er forsynet med indholdsfortegnelse og register. Forfatteren står bag bloggen "Vanløse Blues" og har desuden udgivet bogen Geniale grøntsager fra Vanløse Blues.

Flot og indbydende vegetarisk/vegansk kogebog i hardback, der gør op med fordommene om kedelig vegetarisk mad. Her er både inspiration til den, der ønsker en vegansk kopi af klassiske middagsretter, samt til den erfarne vegetar, der søger ny inspiration. De fleste af ingredienserne vil kunne findes i et velassorteret supermarked. Eneste anke kan være den lille skrifttype. Bogen hører til i den bedste halvdel af de nyere vegetariske kogebøger.

Der findes efterhånden mange vegetariske og veganske kogebøger. Af de nyeste, der henvender sig til det samme publikum som denne bog kan fx nævnes GrønskollingSpis vegansk og Spis veganskDer findes efterhånden mange vegetariske og veganske kogebøger. Af de nyeste, der henvender sig til det samme publikum som denne bog kan fx nævnes Grønskolling og .