Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Venner og fjender


Beskrivelse


Livet som 12-årig zombie i Minecraft er ikke altid let. Der er dræberkaniner og store drenge, som driller. Slipper Zack mon helskindet gennem ugen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 30. apr. 2019

En dagbogsfortælling fra en drenge-zombie i et Minecraft-univers. Om hans venner og alt det de oplever i spillet. For dem der kan lide Minecraft. Kan selvlæses fra ca. 8-9 år.

Tre bøger om en 12-årige drenge-zombie fra Minecraft, hvor vi følger hans liv og tanker, og hans tid med vennerne. I det 1. bind, "På godt og ondt", hører vi om hans venner Krybe, Slimbold og Knogle. Vi hører om den anden zombie-drengen Jan, som vist lidt er en rival i forhold til den søde Karla Kadaver, som vores hovedperson gerne vil være kæreste med, og så hører vi om hans venskab med mennesket Steve. I bind 2, "Venner og fjender", bliver vor helt mobbet i skolen, og han prøver at finde ud af, hvordan han kan slippe af med sine plageånder. I det 3. bind, "Når naturen kalder", nærmer vammelferien sig, og zombiens forældre har planlagt en tur til junglebiomet, hvor han glæder sig til at komme i forlystelsesparken "Creepy World". Der er i øjeblikket 12 bøger på engelsk i serien.

Det er et par sjove fortællinger om livet i Minecraft-verdenen, som afgjort vil fungere bedst hvis man kender til spillet, og forstår de mange små hentydninger til det.

For dem der kunne lide Sådan bliver du en tjekket zombieDu er smittet og Du er smittetFor dem der kunne lide Sådan bliver du en tjekket zombie og .