Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vera må få slik


Beskrivelse


Vera får ti kroner. Nu kan hun købe slik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2016

af

af

Inge Lykke

d. 15. nov. 2016

Bogen handler om Vera, som får ti kroner til at købe slik for. Den indgår i serien "Læseklub lydret" og indeholder mange lydrette og lydnære ord. Til børn på 5-6 år.

Vera går med sin tikrone ned i byen. Hun går hen til Kurts Kiosk. Der ser hun en dame, som taber sin pung. Vera samler den op, og nu overvejer hun, om hun skal købe en masse slik for pengene i pungen eller levere den tilbage til damen. Teksttyperne er store, og der er mellem et og ni ord på siderne. På syv sider er der kun tegninger. Illustrationerne er malede akvarelbilleder, som nogle steder er trukket op med tusch. Illustrationerne er meget medfortællende. Man ville ikke kunne forstå fortællingen, hvis tegningerne ikke var der.

Sød og fin lille læsebog til den første læsning med dejlige glade illustrationer. Der er mange gentagelser, som er godt for nye læsere.

I samme serie har samme forfatter skrevet: Fest i hulenFang fisken, Bella!. En anden bog, som kommer ind på emnet slik er fx: Fang fisken, Bella!. Denne bog har dog let-tal 13, hvor den nye bog har let-tal 7I samme serie har samme forfatter skrevet: Fest i hulen. En anden bog, som kommer ind på emnet slik er fx: . Denne bog har dog let-tal 13, hvor den nye bog har let-tal 7.