Bøger / faglitteratur til børn

Verdens 100 klammeste dyr


Beskrivelse


Præsentation af 100 dyr, der gør ting, som man kunne synes er ulækre - men der er naturlige grunde til deres adfærd.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 8. nov. 2019

Vidste du, at elefanter ynder at grave lort ud af hinandens numser, når de har lyst til en lækker snack? Eller at en Mariehønesnyltehveps gør mariehøns til zombier? Nu kan du gå på opdagelse i 100 dyrs klamme vaner og adfærd - men vent lige med at læse til efter du har spist! Til højtlæsning fra 6-8 år og selvlæsning fra 10-14 år.

Sebastian Klein har fundet de 100 klammeste dyr. Her kan du læse om vidt forskellige dyrs klamheder og få forklaringen på hvorfor dyrene gør som de gør. Lige fra den tosset udseende fugl Hoatzinen, der lugter af lort, til det kendte næsehorn, der kaster med lort for at få en kæreste. Hvert dyr præsenteres over to sider, som ud over billeder og teksten om dyret, også indeholder en faktaboks, så man kan sammenligne de forskellige dyr og deres klamheder. Bagerst findes en lille quiz.

Sebastian Klein gør det igen - denne gang sidder man og væmmes og trækker på smilebåndet af de 100 klammeste dyr og deres ufattelige adfærd. Og selvfølgelig er mennesket igen iblandt de udvalgte dyr. Super flot bog, som vi kender det fra de andre bøger i serien.

Bogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyrVerdens 100 farligste dyrVerdens 100 mærkeligste dyrDe 100 mest gådefulde dyrDe 100 mest fantastiske fortidsdyrTis med dyrene, Verdens 100 farligste dyr, Verdens 100 mærkeligste dyr, De 100 mest gådefulde dyr, samt De 100 mest fantastiske fortidsdyr af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs Tis med dyreneBogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyr, , Verdens 100 mærkeligste dyr, De 100 mest gådefulde dyr, samt De 100 mest fantastiske fortidsdyr af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs Tis med dyreneBogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyr, Verdens 100 farligste dyr, , De 100 mest gådefulde dyr, samt De 100 mest fantastiske fortidsdyr af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs Tis med dyreneBogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyr, Verdens 100 farligste dyr, Verdens 100 mærkeligste dyr, , samt De 100 mest fantastiske fortidsdyr af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs Tis med dyreneBogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyr, Verdens 100 farligste dyr, Verdens 100 mærkeligste dyr, De 100 mest gådefulde dyr, samt af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs Tis med dyreneBogen er i samme stil og samme layout som seriens øvrige perlerække Verdens 100 vildeste dyr, Verdens 100 farligste dyr, Verdens 100 mærkeligste dyr, De 100 mest gådefulde dyr, samt De 100 mest fantastiske fortidsdyr af samme forfatter. Behov for mere klamt? Læs .