Bøger / faglitteratur til børn

Verdens 100 vildeste dyr


Beskrivelse


Beskrivelse af vilde og imponerende dyr fra hele verden. Om deres levesteder og deres vaner. Er de farlige eller har de for eksempel en speciel måde at overleve på? Med faktabokse om det enkelte dyr.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. okt. 2014

Alle børn kender Sebastian Klein fra tv-programmer om dyr på tv-kanalen Ramasjang. I denne bog fortæller han om verdens 100 mærkeligste, sjoveste og farligste dyr. Bogen kan læses højt for børn fra 6 år eller selvlæses fra 10 år.

Bogen fortæller om 100 forskellige dyr, som på hver sin måde er et vildt dyr. Ikke nødvendigvis vild på den farlige måde, men helt sikkert vild på den interessante måde. Lige fra axolotlen, som kan gendanne sit eget hoved, hvis den mister det, til næsehornsbillen, der kan løfte hele 850 gange sin egen vægt. Hvert dyr præsenteres over to sider som ud over billeder og teksten om dyret også indeholder en faktaboks, så man kan sammenligne de forskellige dyr.

Det er en virkelig flot bog med flotte billeder af de forskellige dyr og masser af både sjove og imponerende fakta.

Der udgives jævnligt fagbøger for børn i stil med denne bog, hvor der fortælles imponerende fakta om forskellige dyr, fx titlerne Utrolige dyrDyr i dansk natur du sjældent møder og Dyr i dansk natur du sjældent møder. Denne bog er blandt de bedste både rent fagligt og billedmæssigtDer udgives jævnligt fagbøger for børn i stil med denne bog, hvor der fortælles imponerende fakta om forskellige dyr, fx titlerne Utrolige dyr og . Denne bog er blandt de bedste både rent fagligt og billedmæssigt.