Bøger / faglitteratur

Verdens bedste bedste : når dine børn får børn


Beskrivelse


Om det at blive bedsteforældre, både den ændring i selvopfattelse, der sker, når man tvinges til at se sin alder i øjnene og forholdet til barnebarnet, der udgør et helt nyt publikum til alle ens forslidte historier fra gamle dage.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2020

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 14. aug. 2020

At blive bedsteforældre er ikke blot en ny titel, men en helt ny identitet. Bogen er skrevet med glimt i øjet og personlige erfaringer til alle kommende og nuværende bedsteforældre med det overordnede budskab: giv den gas og nyd det!.

Bogen følger to sider af den livsomvæltende sag, det for de fleste er at blive bedsteforældre. Dels den ændring i selvopfattelse, der sker, når man således tvinges til at se sin alder i øjnene, samtidig med at man passer sit job, tager på Copenhell og hvad man ellers plejer. Dels forholdet til barnebarnet, som udgør et helt nyt publikum til alle ens forslidte historier fra gamle dage. Leg med og lær fra dig, alt havd du kan, men hold de gode råd til barnets forældre for dig selv, indtil du bliver spurgt, anbefaler forfatteren.

Herligt underholdende og lærerig bog om den betydningsfulde livsrolle, det er at være bedsteforældre. Forfatteren og de citerede kendisser har mange fornuftige råd og betragtninger, fx om at kaste sig hæmningsløst ud i leg og hygge, og om gensidig tillid mellem barnets forældre og bedsteforældre. De fleste, især lidt yngre bedsteforældre vil kunne genkende sig selv i bogen. Munter sprogstil, citater fra kendte personer og sjove illustrationer.

Bogen er i samme stil som forfatterens Far på færdeKæreste mandGuide til bedsteforældre og deres børnDe bedste (bedste)forældreBrev til mine børnebørn og Kæreste mand. Om at være bedsteforældre kan fx også foreslås Guide til bedsteforældre og deres børn, De bedste (bedste)forældre og Brev til mine børnebørnBogen er i samme stil som forfatterens Far på færde og . Om at være bedsteforældre kan fx også foreslås Guide til bedsteforældre og deres børn, De bedste (bedste)forældre og Brev til mine børnebørnBogen er i samme stil som forfatterens Far på færde og Kæreste mand. Om at være bedsteforældre kan fx også foreslås , De bedste (bedste)forældre og Brev til mine børnebørnBogen er i samme stil som forfatterens Far på færde og Kæreste mand. Om at være bedsteforældre kan fx også foreslås Guide til bedsteforældre og deres børn, og Brev til mine børnebørnBogen er i samme stil som forfatterens Far på færde og Kæreste mand. Om at være bedsteforældre kan fx også foreslås Guide til bedsteforældre og deres børn, De bedste (bedste)forældre og .


litteratursiden.dk

d. 21. jan. 2021

af

af

Per Eilif Månson

d. 21. jan. 2021

At blive bedsteforælder er en ganske anden sag end at blive forælder, og det stiller andre og lettere krav. Som bedstefar til fire deler forfatteren ud af sine erfaringer. Det første, der slår mange, ...


Weekendavisen

d. 20. nov. 2020

af

af

Pernille Stensgaard

d. 20. nov. 2020