Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Verdens ende


Beskrivelse


De to søskende, Ava og Alo er blevet skilt fra hinanden, og de ved ikke, om den anden er i live. Men de ved, at den nye virus ikke rigtigt virker, og at de kødædende zombier for hver dag bliver flere og flere og mere magtfulde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2016

af

af

Jesper Holtoug

d. 14. mar. 2016

I 8 og sidste bind i serien "Zombie jæger" får du at vide, om de to søskende finder sammen igen, og om de kan forhindre de kødædende zombier i at overtage hele jorden. Splatter-gys for de 9-11-årige.

Sidste bind i serien om en altomfattende katastrofe, hvor en dødbringende virus hærger, og hvor kødædende zombier er ved at overtage magten på jorden. Blandt de få overlevende er seriens to hovedpersoner Avi og Alo, som nu er blevet skilt ad. Sammen med nogle få andre, forsøger de både at bekæmpe zombierne og finde den kemiker, som måske kan skabe den livsnødvendige virus. Historien fortælles stadig skiftevis af de to hovedpersoner. Teksten understøttes af sort/hvide tegninger. Sværhedsgraden er lix 19.

Afslutningen er ikke blot en passende og tilfredsstillende afrunding, men derimod overraskende, pirrende og mindst ligeså blodig som optakten. Uden at røbe for meget kan man sige, at der i uhørt grad lægges op til en fortsætter-serie. Der er konsekvent fuld tryk på spænding, tempo, splat og ulækre detaljer.

Af samme slags bør især nævnes Lasse Bo Andersens serie "Zombie splatter" og Benni Bødkers Zombie City".