Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Verdens farligste bjørne


Beskrivelse


Hvad er en læbebjørn, og hvilken bjørn er den største? Om bjørne, deres størrelse og udseende, formering, føde og levevis.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 20. mar. 2019

Hvad er en læbebjørn, og hvilken bjørn er den største? Er skorpionen giftig? Hvordan jager den, og kan den lyse i mørke? Disse spørgsmål kan du få svar på i de to bøger i serien "Læs med Sebastian Klein." For 8-10 år.

I "Skorpionen" defineres, hvad en skorpion er, dens levesteder og hvad den lever af. Desuden er der fakta om, hvilke fjender den har og lidt om dens oprindelse. "Verdens farligste bjørne" starter med at beskrive de forskellige bjørne, størrelse, levesteder og hvad de spiser. Herefter kommer der historier om forskellige bjørne og situationer med mennesker. Begge bøger har indholdsfortegnelse og bagest er der henvisning til steder, man kan besøge, hvis man vil vide mere. Desuden er der ordlister med forklaringer af begreber. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet.

Begge bøger har gode fotos, der er med til at beskrive dyrene i de situationer, der omtales. Teksten er rimelig let at læse, så det er to gode bøger for børn, der har knækket læsekoden.

I Verdens giftigste dyrDe 10 farligste dyrPandaerIsbjørnenBjørne og De 10 farligste dyr kan man også læse om skorpionen. Pandaer, Isbjørnen og Bjørne er andre titler, hvor man kan læse om forskellige bjørnearterI Verdens giftigste dyr og kan man også læse om skorpionen. Pandaer, Isbjørnen og Bjørne er andre titler, hvor man kan læse om forskellige bjørnearterI Verdens giftigste dyr og De 10 farligste dyr kan man også læse om skorpionen. , Isbjørnen og Bjørne er andre titler, hvor man kan læse om forskellige bjørnearterI Verdens giftigste dyr og De 10 farligste dyr kan man også læse om skorpionen. Pandaer, og Bjørne er andre titler, hvor man kan læse om forskellige bjørnearterI Verdens giftigste dyr og De 10 farligste dyr kan man også læse om skorpionen. Pandaer, Isbjørnen og er andre titler, hvor man kan læse om forskellige bjørnearter.