Bøger / faglitteratur til børn

Verdens grimmeste dyr


Beskrivelse


Om de grimmeste dyr i verden - til lands, til vands og i luften.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2019

af

af

Stine Bille

d. 18. mar. 2019

Vi synes ikke, at alle dyr er lige kønne. Dyr med lange næser, store ører, spidse tænder eller tygge maver mener vi ofte er grimme. Men det der er grimt for os, er ikke grimt for dyrene. For de 8-12-årige.

I korte afsnit beskrives et udvalg af verdens grimmeste dyr. I bogen kan man fx læse om næseabe, tudsefisk, dovendyr, flagermus, myg, øregrib og om forskellige slanger. Men dyr lever ikke for at se pæne ud. De har hver især udviklet deres store øre, lange næser og meget mere, så de kan klare sig bedre i naturen. Bogen har indholdsfortegnelse, stikordsregister og links til, hvor man kan læse mere. Bogen hører til serien "De små fagbøger", som behandler mange forskellige faglige emner. Der kan hentes opgaver til bogen på portalen fagbog.gyldendal.dk.

Bogen lever op til de mange andre bøger i serien. Layoutet er indbydende og overskueligt med flotte billeder. Det er med til at understøtte teksten, og gør bogen let at læse.

Der findes mange gode bøger om dyr i samme serie, fx Verdens giftigste dyrDanmarks nye dyr eller Danmarks nye dyrDer findes mange gode bøger om dyr i samme serie, fx Verdens giftigste dyr eller .