Bøger / faglitteratur / opskrifter

Verdens grønneste juicer og smoothies


Beskrivelse


Opskrifter på grønne smoothies og juices lavet på grønsager, og som hverken er sødet med frugt eller sukker. Med afsnit om ernæring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 16. nov. 2017

Den grønneste af alle grønne smoothie- og juicebøger. For alle der interesserer sig for mad og sundhed.

Den selvproklamerede juice- og smoothiepusher, Mads Bo, har skrevet endnu en bog om smoothie og juice. I denne bog finder man opskrifter på grønne smoothies og juices, som hverken er sødet med frugt eller sukker. Under hver opskrift er der en lille tabel, hvor man kan lave en "rating" af drikken. I bogen findes afsnit om sundhed, valg af råvarer, råd til hvordan man bedst laver smoothies og juice og selve opskrifterne på de grønne drikke. Med forord af læge og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg.

Rigtig fin opskriftsamling. Opskrifterne er lette at gå til og illustreret med store fine farvefotos. Det videnskabelige arbejde forud for opskrifterne er på plads. Bo har i mange år arbejde autodidakt med sundhed og kost og driver sundheds- og maduniverset "High on Life". Specielt grundet fint layout og grafik vil bogen fange opmærksomhed fra de mad- og sundhedsinteresserede.

Hvis man vil have forhistorien til denne bog og en masse nyttig viden om smoothies og juices (som er undlades i denne), anbefales det at læse Bos to bestsellere High on juiceHigh on smoothiesBlender og High on smoothies. Videre kunne fx Blender falde i smagHvis man vil have forhistorien til denne bog og en masse nyttig viden om smoothies og juices (som er undlades i denne), anbefales det at læse Bos to bestsellere High on juice og . Videre kunne fx Blender falde i smagHvis man vil have forhistorien til denne bog og en masse nyttig viden om smoothies og juices (som er undlades i denne), anbefales det at læse Bos to bestsellere High on juice og High on smoothies. Videre kunne fx falde i smag.