Bøger / faglitteratur til børn

Verdens skønneste heste og ponyer


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2018

af

af

Stine Veisegaard

d. 11. dec. 2018

Vild med heste? Så kan du i denne bog nyde en masse billeder af forskellige racer, og du kan lære om alt fra vildheste til de klassiske hesteracer. Til børn fra 6 år, og selvlæsning fra 10 år.

Kvadratisk bog i hardback, som i ni afsnit fortæller om de forskellige heste og ponyer. Afsnittene kommer omkring de forskellige typer af heste som vilde heste, ponyer, væddeløbsheste, konkurrenceheste, klassiske hesteracer, gangartsheste, brugsheste og arbejdsheste. Hver enkelte hesterace er repræsenteret med en lille introduktion, et foto og en faktaboks. Bogens fotos og illustrationer er i farver, og bagerst er en ordliste og et register.

Det er en rigtig fin og underholdende bog til hesteelskere. Bogen kan anvendes som hygge-bladre-bog til børn helt ned til 6 år, men kræver en habil læser, hvis den skal selvlæses. Forsiden, med den lyserøde bort og de to heste, vil helt klart appellere til de mange fans af heste og ponyer, nok primært piger.

Kan sammenlignes med Min første bog om heste og ridningHeste og ponyer, som også kan anvendes som hygge-bladre-bog helt ned til 6 år. Ønskes hestebøger, som er lette at læse, findes der fx Heste og ponyerKan sammenlignes med Min første bog om heste og ridning, som også kan anvendes som hygge-bladre-bog helt ned til 6 år. Ønskes hestebøger, som er lette at læse, findes der fx .


litteratursiden.dk

d. 22. juni 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 22. juni 2020

Mange børn elsker heste og ponyer, og i denne bog er der beskrivelser af både ride- og trækheste. Et skønt opslagsværk med korte og spændende facts. Bogen er en oversigt over heste- og ponyracer med s...