Bøger / faglitteratur til børn / bibliografier

Verdens største fodboldspillere


Beskrivelse


Om de største fodboldspillere gennem tiderne fra Puskas og Yashin til Messi og Ronaldo. Med spillerportrætter, statistikker, berømte øjeblikke, sjove og ukendte facts.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2013

af

af

Martin W Hansen

d. 20. sep. 2013

Henvender sig til fans af fodbold fra ca. 7-8 år og opefter, og skal formidles som en bog med korte biografier over de bedst kendte fodboldspillere gennem tiden, med en overvægt på nuværende spillere.

Det er en meget flot fodboldbog der udover korte kapitler om de flotteste stadions, de bedste trofæer og de bedste mål gennem tiden, primært indeholder kortfattede (helsides) biografier over kendte fodboldspillere. Disse er delt op i 2 kapitler, henholdsvis stjernerne af i dag og legenderne gennem tiden. Det er en oplevelsesbog for nye og gamle fans af spillet. Den er flot sat op med fuldsides billeder af hver af stjernerne, samt en kortfattet, men velskrevet tekst.

Vi har på det sidste set mange bøger der dækker enkelte stjerner indenfor sporten såsom Alt om Messi og lignende titler, men vi har ikke noget der dækker så bredt indenfor sporten, som denne bog gør.

En rigtig fin titel der dækker behovet for en oplevelsesbog om fodbold godt. En flot bog der vil holde i lang tid.


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 30. okt. 2014

En meget flot bog om verdens bedste og mest berømte fodboldspillere. For alle fodboldfans - nye som gamle.

En stor fagbog med masser af fuldsides fotos af de mest berømte fodboldspillere. Ligner på mange måder den forrige udgave, men er blevet opdateret med nye spillere, og en del facts fra fodbold VM 2014.

Som den forrige udgave af bogen er det en særdeles flot bog med bunker af information om en stor del af verdens bedste fodboldspillere lige nu. Kan anbefales til alle fodboldelskere.

Det er en fornuftig opdatering af den forrige udgave. Det er kun 14 sider der adskiller de to bøger, men fans af genren vil være begejstrede for den ekstra info.


Weekendavisen

d. 8. nov. 2013

af

af

Asker Hedegaard Boye

d. 8. nov. 2013