Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Verdens værste fødselsdag


Beskrivelse


Ruben skal holde fødselsdag. Men han er bange for, der ikke kommer nogen. Så han laver en plan om at blive populær. Men ikke alt går, som det skal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 15. sep. 2017

Ruben skal holde fødselsdag. Men han er bange for, der ikke kommer nogen. Så han laver en plan om at blive megapopulær. 2. bog om Ruben, som går på skolen med verdens værste skoleinspektør. Til dig, der elsker skøre, sjove og letlæste bøger. Fra 10-12 år.

Ruben er nervøs for, der ikke kommer nogen til hans fødselsdag. Så han laver en plan sammen med sin bedste ven. Målet er at blive populær, og derfor laver han en fire-punkts plan. Han skal blive rig, blive en kendis, blive pæn og sidst, men ikke mindst blive brun. Rubens ven Ken har mange forslag til, hvordan det kan lykkes. Men intet går, som de forventer. Hvert kapitel er kort og er fyldt med tegninger. Forfatteren er norsk og har skrevet flere bøger om Ruben. I Danmark er der pt udkommet to bøger om Ruben.

Virkelig sjov bog. Den er let at læse, og de skøre stregtegninger passer godt til den skæve humor.

Den er i samme stil som forrige bog i serien Verdens værste skoleinspektørTimmy Taber - ingen er fejlfriWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbogKaptajn Underhylers eventyr. Kan sammenlignes med Timmy Taber - ingen er fejlfri, Wimpy Kid. [Bind] 1 og Kaptajn Underhylers eventyrDen er i samme stil som forrige bog i serien Verdens værste skoleinspektør. Kan sammenlignes med , Wimpy Kid. [Bind] 1 og Kaptajn Underhylers eventyrDen er i samme stil som forrige bog i serien Verdens værste skoleinspektør. Kan sammenlignes med Timmy Taber - ingen er fejlfri, Wimpy Kid. [Bind] 1 og Kaptajn Underhylers eventyrDen er i samme stil som forrige bog i serien Verdens værste skoleinspektør. Kan sammenlignes med Timmy Taber - ingen er fejlfri, Wimpy Kid. [Bind] 1 og .